Nytt år – nye muligheter

I lang tid har det vært lite som har minnet om vinter i trønderlag. I alle fall her jeg bor. Snøen har vært et stort savn de siste ukene. Når jeg våknet i morrest hadde besti sendt meg en snap. En snap med snø. Kjente det kriblet i kroppen at jeg nærmest føk ut av senga og bort til verandadøra og trakk til side gardina. Et hvit teppe hadde lagt seg så fint på bakken i løpet av natten. Smilte for meg selv og kjente på lykke innvendig. Endelig er snøen kommet.

Jeg starter det nye året med å høre på; ”Harry Potter and the chamber of secrets” og drikker lakris te i ny favoritt mummikopp. Samtidig som jeg spiser klementin så det tyter ut av ørene.

Det er et nytt år dere. Noe som betyr nye muligheter og nye mål for året som kommer. Selv setter jeg meg aldri langsiktige mål. Jeg vet jeg aldri klarer å oppnå slike mål uansett. Da er det bedre for meg å sette meg daglige små mål. Mål som jeg vet er oppnåelige og som lar seg gjennomføre. Selvsagt hadde det vært greit å hatt mål som varte lengre og ikke minst at jeg fullførte målene jeg satte meg. Men, jeg vet med meg selv at det aldri vil bli noe av. Kanskje med tid og stunder. Akkurat nå trenger jeg å holde meg til å fullføre mål dag for dag.

I år skal jeg uten tvil bruke speilreflekskameraet som har ligget å støvet ned i alt for lang tid. Jeg skal bli flinkere til å bruke naturen i året som kommer. Det innebefatter at jeg må trosse angsten. Jeg vet det vil bli ufattelig krevende, men jeg skal klare det. Jeg må bare klare det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no