Journal prompts

På min forrige blogg prøvde jeg meg på journal prompts, hvor man skal skrive et innlegg hver dag om et bestemt tema. Noe jeg hadde vanskeligheter med. Det ble vel noen innlegg med dette. Jeg tenkte å bruke denne metoden i desember. Usikker på om jeg vil få til hver dag i desember siden denne måneden er ganske tøff for meg, men jeg skal gjøre det jeg kan for at det blir noen innlegg i desember. Om du selv vil prøve dette så kan du gå inn på; pinterest og søke på journal prompts. Jeg skal ta for meg prompts for desember. Siden det er 1.søndag i advent i dag så starter jeg der, men tar også med 1.desember i ett og samme innlegg.

Your favorite part of your day

Min favoritt del av dagen i går var soleklart når jeg besøkte beste venninna mi. Vi koste oss med julebrus, pepperkaker og Disney filmer. Det er alltid så trygt å komme hjem til besti. Er det virkelig noen jeg kan være meg selv til så er det hjemme hos besti. Noe jeg er så takknemlig for.

What needs to happen this month

Det jeg vet skal skje er at jeg skal tilbringe juleaften sammen bestis og tantegullet. Noe vi har gjort en tradisjon ut av. I pysj som juleantrekk. Ukentlig oppføling til fysiotanten fram til hun tar juleferie. Kanskje få til et eller to kafébesøk. Ellers blir det å komme seg gjennom desember på best mulig måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no