Dag 1: Fem fakta om meg selv

For å utfordre meg selv og min skriving som jeg prøver å finne tilbake til, har jeg bestemt meg for å gi meg selv en 30 dager challange, nettopp for å se om jeg klarer og ikke minst vil kunne finne tilbake til skrivegleden. 

Jeg er et vanedyr. Hver morgen har jeg samme faste rutine som jeg følger. Om jeg så har en avtale eller ei. Jeg må følge min faste rutine. Av og til kan jeg gå vekk fra min faste rutine, men ender alltid å komme tilbake til min faste rutine. Ja, jeg er vanedyr. 

Aller første gang i mitt snart 40 årlige liv eier jeg en plante. Jeg fikk den riktig nok av tante W . i innflyttingsgave og den ser ut til å trives. Jeg må riktig nok kjøpe potteskjuler til den da jeg ikke eier noe sånt. Gullfisken skulle komme med en potteskjuler til meg kom jeg på nå, så kanskje jeg skal høre om hun har funnet en. 

Nå som det er høst kan jeg drikke te og kakao igjen. Dette er noe jeg kun drikker på høsten og vinteren. Ja, jeg er rar. Hos meg finner du ikke lipton eller twins te. Sykehus-te som jeg kaller det. Hver gang jeg er innlagt har jeg med egen te.  Jeg elsker yogi tea og da særlig lakris teen.

Som følge av min angst er jeg livredd for nye ting, spesielt elektriske ting. Det kan ta laaaang tid før jeg tar elektriske ting i bruk fordi jeg er redd det skal begynne å brenne. Dette er en frykt som jeg ikke vet hvor kommer i fra. Så hver gang jeg bruker komfyr står jeg ved siden av fordi jeg er redd det skal ta fyr. Må legge til at jeg har blitt flinkere i det siste til og sette meg ned i sofaen eller gjøre andre ting. 

Når jeg tenker etter så savner jeg å hekle. Problemet er at jeg er redd jeg har glemt hvordan det er å hekle. Eller er det som å lære og sykle. At når du først har lært å sykle så kan du det. Jeg vet ikke. Hekletøyet ligger nede i en av bodene i kjelleren. Skal jeg orke å hente det opp. Ikke husker jeg hva jeg har av garn. Kanskje jeg ikke vil bruke av garnet jeg har. Får tenke litt til på det. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no