Dag 2: 15 ting som får meg til å smile

Høsten. Jeg elsker høsten. De vakre fargene høsten gir oss. Høsten er på mange måter magisk og underlig. Høsten er en tid for å tenne lys og krype under pleddet med varm drikke og høre på lydbok. Høsten er en tid for å oppdage nye serier og filmer, men også oppdage gamle serier og filmer på nytt. Jeg må innrømme at jeg ser ofte ting om og om igjen. 

Video og bilder av dyr. Spesielt av dyr jeg kjenner. Da blir jeg så rørt at tårene kommer fram i øyekroken. Dyr er bare herlige. 

Tid med besti 🥰 Ingen annen tid er mer dyrebar og mer finere enn den tiden jeg har med bestisen min. Setter så uendelig pris på deg gullet mitt 💛

Humoren til meg og besti. Elsker rett og slett humoren vi har. 

Eldre ektepar som holder hverandre i hendene når du går tur. Det er så søtt. 

Donald Duck. Spesielt når han blir sint. Det er så gøyalt 😂

En god og spennende bok. Som er god, spennende og fengende at jeg ikke klarer å legge den i fra meg. 

Engelen jeg fikk av besti den første jula vi feiret sammen og det viste seg at vi kjøpte likedan til hverandre 🧡

De gangene jeg kan glede vennene mine med små ting i hverdagen når de ikke har det så bra. 

Når jeg plutselig blir overrasket med oppmerksomhet helt uten grunn av gode venner. Jeg blir da så rørt at jeg tar fort til tårene. 

At jeg eier egen leilighet. 

Naturen. Når jeg først kommer meg ut i naturen så gjør den meg glad og den gir meg minst ro. 

Tid på kafé med gode venner. 

 Murveggen i leiligheten. Jeg bare elsker den veggen.

Når skrivingen slipper tak og jeg kan la fingrene danse på tastaturet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no